OLIVA

OLIVA Gewoon lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2471 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oliva. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 18:49 1 vaste klant minder. Als je teveel bespaard op je ingrediënten verlies je klanten. Betaal liever meer voor fatsoenlijk eten dan minder voor iets wat op een pizza lijkt...
19 mei 2022 om 19:30 Pizza's waren heerlijk en goed warm!!
18 mei 2022 om 0:03 2 maal de margarita pizza besteld. Snelle levering maar geen goede pizza’s. Rare na smaak harde laag over de kaas en veel ste veel kaas. Slechtste pizza die ik in lange tijd gegeten heb laten we hopen dat dit een enkele keer zo is.
12 mei 2022 om 20:17 Kreeg een sms dat het 59 minuten zou duren. Binnen 20 minuten was de bezorger er al! En zoals altijd gewoon lekker!
10 mei 2022 om 21:39 Prima!
9 mei 2022 om 22:46 Ik had ruim (anderhalf uur) voor tijd besteld. Zodat mijn tijdsplanning exact door zou gaan vanwege een dienst die ik moest draaien. Doordat er echt te laat werd bezorgd was het eten niet echt warm meer en kwam ik te laat op de dienst. Zeer spijtig.
8 mei 2022 om 22:39 Overtreft al je verwachtingen! De bodem is grandioos, de korst is knapperig maar niet droog, de toppings zijn vers en geen euroshopper meuk. Beste pizza in tijden, zeldzaam om zo’n goede pizza via delivery te krijgen.
7 mei 2022 om 21:09 Warm lekker eten, snel
7 mei 2022 om 20:07 Prima
6 mei 2022 om 21:25 Het was …….. op de tong ik heb nog nooit zo een heerlijke pizza gegeten. Het was echt wouw juup de bezorger als die volgende keer in alphen aan de rijn bezorgd geef ik hem 100€ fooi - gooi Alphen aan de Rijn open - ze kunnen nog wat leren van jullie