OLIVA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2606 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oliva. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 20:08 Ondanks uren van te voren al besteld te hebben kwam de bezorger een half uur te laat met koude, slappe friet. Een steenkoude turkse Pizza, een koud Turks broodje wat gewoon een hamburgerbroodje was en smakeloze, waterige knoflooksaus. Kansloos.
3 dec 2022 om 20:06 Heerlijke pizza’s en keurig op tijd
2 dec 2022 om 22:37 De verwachte bezorgtijd was 50 minuten en het eten werd al binnen 20 minuten geleverd!
30 nov 2022 om 20:18 Het eten kwam veel eerder dan aangegeven en dit was natuurlijk helemaal TOP! De Pizza Picanto smaakte weer heerlijk en zeker naar meer. De bezorger was een keurige, vriendelijke en correcte jonge man!
29 nov 2022 om 20:45 Eten was top. Alleen bezorging was een uur te laat.
27 nov 2022 om 1:02 Weer goed zoals gewoonlijk.
25 nov 2022 om 9:04 Gister eten bestelt kwam ruim een uur te laat en was taai wat een slechte ervaring!
24 nov 2022 om 22:45 Ik had het eten van te voren besteld (1 uur voor de levertijd) met een gekozen tijdstip. Ik moest 45min na de gevraagde tijd naar een afspraak. Het eten werd echter 50 minuten te laat bezorgd!
24 nov 2022 om 22:08 Echt veel te lang moeten wachten 2 uur nog gebeld ook waar het blijft en dan ook nog een koude pizza krijgen! Belachelijk
24 nov 2022 om 20:57 Het eten was zoals altijd top! Alleen kwam het 35 minuten te laat en kreeg niet eens een 'sorry' van de bezorger. Beetje jammer! Ben dit niet van Oliva gewent.
24 nov 2022 om 19:31 Gewoon dik 2 uur zitten wachten op een vieze kapsalon. En dat geen eens op een drukke vrijdag avond. De patat in de kapsalons was nog rauw en nat. En het vlees was koud. Gaf Oliva nog een kans maar helaas verpest.
22 nov 2022 om 20:19 De laatste keren dat ik bestelde duurt het elke keer echt extreem lang, ook na bellen en aangeven in notities dat het elke keer zo lang duurt. Ze geven aan binnen 60 minuten, maar ik wacht elke keer 2 uur. Het is dat er in dit Dorp weinig keus is.